maandag 20 januari 2014

Pompoen met Rozemarijn & Feta

Pompoen uit de oven met Rozemarijn en Feta
Lekker bijgerecht deze pompoenblokjes uit de oven en helemaal handig als je pompoen over hebt, als je bijvoorbeeld deze lasagne hebt gemaakt. Dit is een typisch restjes-dag gerecht bij ons thuis, opmaken wat er in huis is en altijd proberen daar iets lekkers van te maken.

Dit heb je nodig:

blokjes pompoen
3 takjes rozemarijn
4 eetlepels olijfolie
1 theel. chilipepertjes (gedroogd)
1 theel. honing of agavesiroop
50 gr feta
peper en zout

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 graden. 
Meng de olijfolie, chilipepertjes en de honing. Hussel de pompoenblokjes door deze dressing en leg ze in een ovenschaal. Bestrooi met wat peper en zout. Leg de takjes rozemarijn tussen de pompoen. Bak de pompoen in 35 - 45 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Verdeel vervolgens de feta over de nog warme pompoen.

Eet lekker!

Eat well. Love life. ♡

1 opmerking:

  1. Ha dit eten wij ook als restje op de zondagavond, heerlijk warm en gezond
    Liefs Suus

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie! ♡